Deletedmom_7156 deletedmom43191 2 buçuk yaşından sonra kullanmaya başladı zatn o zamanlar ben yediriyordum o bazen eline alıp yerdi sadece şuan 3 buçuk yasinda gayet normal kullanabiliyor
Yenibirannee deletedmom43191 ben 2 kızımada 1 yaşından itibaren verdim başındaydım hep ama kullanmaya teşvik ettim şimdi 2 ve 4 yaşındalar aktif olarak kullanıyorlar
Rabiul deletedmom43191 haftaya 14 aylık olacak kaşık veriyorum eline kardeşim ty den sipariş verdi daha gelmedi gelince çatal da vereceğim
valeriaa_ deletedmom43191 vermedim hiç şuan 3 yaşnda ama ara sıra kendisi almak istiyo ufak tefek kullanabiliyo ,korkmayın siz de verin eline motor becerisi el becerisi gelişr aklınıza kötü şeyler getirmeyn
adatuna deletedmom43191 tüm gün neredeyse kağıt kalem kitapla vakit geçiriyoruz 1 yaşından beri çiziyoruz
Rabiul adatuna benim kız sürekli ağzına sokuyor hayır diyorum gene sokuyor kâğıtları yiyor nasıl alışacak bilmiyorum 🤷♀️
deletedmom43191 valeriaa_ dun bu dediklerimi oglum yapmiyo dedim diye otizm dendi endiselenmem normal degil mi 😭😭😭 oglumu gelistirmem lazim