Buyuyenkalbim Merhaba hanımlar ☺️38 hafta ve sonrasında neler yaşadınız iyi kötü. Neler hissettiniz ne hazırlık yaptınız. Hadi birazcık sohbet edelim ki morallermiz depolansin☺️😊 Bu aralar bile hala sancım varmı yokmu farkında değilim. Hatta komiktir ki nasıl olur onu bile bilmiyorum. Sizler nasılsınız. Son zamanlarınızda 🤗❤️
SevgibiR Buyuyenkalbim ben ben 38 im ben ♠️ dün gece kasiklarim ağrıyordu sol taraf özellikle sonra geçti başka da agrim fln olmuyo bilmiyorum bakalım bende pek anlamiyom
SevgibiR Buyuyenkalbim yok kız cahil miyiz biz🤣 düzenli olunca doğum sancisi oluyormus dakka tutcaz sıklaşinca iste
ayaz75 Arkadaşlar merhaba ben de 38+5 hastalığım oğlum sabaha kadar kasildi sabah tam 8 de durdu öyle uyudum 3 saat sonra yine başladı 2 saatlik uykuyla duruyorum doktorum kendini asahi itiyor normal dedi ama benim çok canım açıyor ve çok tuvalete gidiyorum. Sizde durumlar nasıl.
SevgibiR ayaz75 bnmde öle oldu dün gece ya sol kasigim fln agridi böle ara ara 🤣 acaba aşağı mi itindi bilmiyorum sabah geçti ben dra fln gitmedim çok değildi diye
Buyuyenkalbim SevgibiR valla ben bilemiyorum bazen diyorum ki millet çatır çatır sancıyı biliyor 😂Su aralar benim psikolojik durum bu vaziyet 😅
Btlkhrmnozz Yemin ederim bende aynıyım sancım var gibi geliyo nst de hiç bir şey çıkmıyor. Valla sancıyı anlamıyoruz galiba 😒her gün bugün doğacak diye uyuyorum uyanıyorum hep bi heyecan 😬
Buyuyenkalbim Btlkhrmnozz tek korkum gece tutmasın sancı değilse baş edemeyince neler yaparım bi fikrim yok 🤭😅