Gzde_defne meliiola daha erken canm bu haftalarda gözükmeyebilir 2 hafta sonra gitmeni tavsiye ederim boşuna stres yapma
Gul1402 meliiola ay yok gözükmez bebisim 5+5 de sadece kese görünmustu bende 7+5 de kese ve kalp atisi göründu
babyiscoming_ meliiola gözükedebilir gözükmemesi de normal diye biliyorum 7-8 haftaya kadar. Herkesin bir olmuyor ama kesin gözükmez diye bir kuralda yok ben 5+0 da kalp atışı duymuştum arkadaşım 7+2 de duydu
october meliiola ilk gebeliğimde görünmemişti bunda göründü. aynı kişinin farklı hamileliklerinde bile değişir yani beta kaç
Admsarzu meliiola ben 4+6 da göremedimmm hiç üzülmedim ama 7+2 de hem kese hem kalp dinledik. Bir çok insan 8 haftaya kadar bekleyin diyorrr
damlat meliiola Benimde 5 . Haftada bebek göründü ama kalp atışı yoktu o yüzden 1 2 hafta daha bekleyebilirsin bence korkmana gerek yok
meliiola Gzde_defne doktor da 2 hafta sonra tekrar randevu al kalp atışı ile birlikte bakılır dedi fakat bi kaç arkadaşım nasıl gözükmez gözükmesi lazım dış gebelik mi yaşıyorsun bak seni zehirler vs birşeyler söylediler kafam biraz takıldı
october meliiola beta 3000’i geçince kese görünmesi gerekir aslında sizin çoktan geçmiş olması lazım ama farklı bir doktora gidin vajinal baksın keseye
kirr Benim öğrendiğimde 5 haftalıktı sadece keseyi gördüm 2 hafta sonra gittiğimde bebeği ve kalp atışını gördük korkma normal böyle olması
meliiola kirr banada öyle söylendi normal dedi 2 hafta sonra kalp atışı ile bakılır dedi ama etraftakiler korkutuyor insanı bebek görünmesi lazım diyorlar
kirr meliiola korkma canım hiçbir şey olmaz ben de hep 5. Haftada kese görünür diye duydum kendine stres yapma 2 hafta dayan görürsün güzelce ❤️
Ss2234 meliiola kese gözüktüyse dış gebelik ihtimali ortadan kalkar dış gebelikte kese tüplere yerleşiyor