sinemmm38 Muhammedarasannesi kurumasına ne bakıyorsun cok hafif bir cizgi sonucta bu ama awox test asla yanıltmaz negatifse negatidi hiç böyle cizgi bile vermez bembeyaz olur bence en yakın hastaneye koş kan sonucu ile ögrenirsin
[silindi] Muhammedarasannesi yarın sabah tekrarlar mısın testin varsa? Yarın biraz daha net çıkarsa vardır.
Muhammedarasannesi [silindi] yarın alır yaparım net olmadan zaten hastaneye gitmek istemiyorum hep negatif gördüm kanda üzülmek istemiyorum
[silindi] Muhammedarasannesi ben o yüzden 15 tane test yapmışımdır farklı markalarda. Hepsinde çıkınca gittim kana. 🫠
Muhammedarasannesi [silindi] evet çok üzücü rabbim bu ay nasip etsin çokk yoruldum ya bide gurbetteyim kimsem yok yanımda offf 🥺😞😞😞😞artık dayanamıyorum gibi
[silindi] Muhammedarasannesi Rabbim doğru zamanı bizim için en iyi bilendir❤️ sabır inşallah o mutluluk yakın zamandadır senin içinde🥰
Muhammedarasannesi [silindi] çokkkk sağoll canım inşallah sağlıklı bir şekilde evladını dünyaya getirisin
Meli21 Muhammedarasannesi benimde böyleydi cok erken ozm ben arka arka üst üste yapmisdim bi kac gün, her iki güne hcg degeri yükseliyor ona göre takip et. Ins olmusdur hayirlisi olsunn
bluemom24 Muhammedarasannesi awox bende hiç yanılmadı yoksa hiç çıkarmadı silik falan varsa beta çok düşükken gösterdi bu şekilde bende flaşla bakardım güneşe tutardım gözüksün diye