Busyusad ikizlerin_annesi__ benim bat uygulamaya göre 17 Eylül görünüyor sat 14 Ağustos tu inşallah bu sefer güzel haberleri alırız Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🤲🏻
ikizlerin_annesi__ meryys kalp atışını duymadık gelişmiyor dedi doktor 5-6 haftalıktı ilerlemiyordu öyle olunca kürtaj oldu mecburen siz neden oldunuz
ikizlerin_annesi__ twomam yani bacak agrılarını bende yaşamıştım hamilelikte bunlar belirti Aslında ama inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız ne zaman sat
ikizlerin_annesi__ Nur8893 sizin bat ne zaman yani halsizlik sürekli uyku hali belirtilerden tabi ki 🌸
Nur8893 ikizlerin_annesi__ 11 yada 12 ama tansiyonum düşmüş o yüzden halsizleştim bugün iyiyim çünkü . Farklı bi belirtimde yok o yüzden umudum pek yok gibi nasip diyelim yinede 🤲🏼
ikizlerin_annesi__ Nur8893 benimde öyle gün yaklaştı ama bende de belirti yok o yüzden sanki yok gibi geliyor 😔🙋♀️
_nejla_ ikizlerin_annesi__ benimde bat 3-4 eyluldu 3 aylulde kan testi ile hic beklemiyoken ogrendim degerim cok dusuk oldugu icin bugun tekrar kan vericem ne cikicak bilmiyorum cokta kotkuyorum acikcasi bende sizinle burda bekleyeyim 🤗
zeyyneepp ikizlerin_annesi__ benim 1 Eylül dü ama olmadım evde 3 tane test yaptım 2 si silik biri çok belirgin kırmızı oldu 1 eylülde kan verdim beta 3943 çıktı 3 eylülde kan verdim beta 10023 çıktı
zeyyneepp ikizlerin_annesi__ 3 eylülde gittim kese var ama içi boş 2 3 hafta sonra bi daha gidicem daha çok yeni gününde yeni geçmiş normal böyle olması dedi doktor
zeyyneepp mrvrm erken test yaptım ama 28 ağustosta yaptım sonra 29 agustista gene erken test yaptım gene silik çıktı 30agustosta da kaset test yaptım o direk kizardi