ikizlerin_annesi__ Merhabalar kızlarrrrr Eylül ayı için adet gecikmesini bekleyenler var mı benim gibi olanlarlar ayın kaçında adet gününüz yada kaç gününüz geçiyor
twomam ikizlerin_annesi__ bat 9 ya da 10 Eylül belirtilerim var bekliyorum ama adetime henüz 8 gün varken yani dün kan testi verdim beta 1 geldi umarım vardır
Miracle_1 ikizlerin_annesi__ benim iki gün geçti bugün de olmadım bekliyorum geçen ay da gecikmeli gelince bilemedim normalde 26-28 günde bir olurdum geçen ay bozuldu . Sizin bat ne zaman belirtiniz var mı
ikizlerin_annesi__ nur2337 bende de 27 Ağustos yumurtlama gösteriyor . 8 gün sonra adetim inşallah hayırlı haberler alırız 🫣 yumurtlamadan ne kadar sonra bakmalıyız ? Birde herhangi belirti var mı
aleyynnaa4718 Benim de bat 15 eylül yumurtlama 27 ağustos-2 eylül aralığında bugün de dahil olmak üzere 29-31 ağustos ve bugün ilişki sonrasında 10 gün sonra falan test yapmayı düşünüyorum
ikizlerin_annesi__ aleyynnaa4718 benimde 13 Ağustos afet oldum 27 Ağustos yumurtlama dedi değerlendirdik inşallah hayırlı haberler alırız
Nur8893 ikizlerin_annesi__ Döngüm 27 28 gün 18 Ağustos da regl oldum 25 Ağustos da ovülasyon testine başladım erken yumurtlama gördüm bu ay 11. Gün de o yüzden regl 12 Eylül
samaa_ ikizlerin_annesi__ en iyisi regl gununun gecmesini beklemek bazen hamilelik olsa bile yeteri miktarda hcg hormonu olmadigindan regl oncesi testler negatif gosteriyo erken gebelik testi olsa bile
ikizlerin_annesi__ Nur8893 benimde o günlere denk geliyor bakalım inşallah hayırlı haberler alırız . Belirtilerimiz var mı
Nur8893 ikizlerin_annesi__ İnşallah inşallah Allah gönlümüze göre versin 🤲🏼 Benimde Allah nasip ederse ilk gebeliğim olucak şuanda bi farklılık hissetmiyorum senin varmı 🥲
ikizlerin_annesi__ Nur8893 şuanda benimde yok ama göğüslerimde ara ara sızı oluyor ama onunda psikolojik olduğunu düşünüyorum 😔
ikizlerin_annesi__ Miracle_1 benimde 8 gün var adet olmama o yüzden şuna sadece göğüslerim ara ara sızlıyor ama oda psikolojik bence