Elwing6 ChubbyOrange bende oda yapip yapmama konsumda kararsiizm ahsap anne yani besik alayim diyorum bu sefer dolap lazim
ChubbyOrange Elwing6 Canım ben oda da yapıcam odam müsait ama ilk 6 7 ay bizim odamızda yatar sonra odasına geçer dedim :)
Yasemincifci Elwing6 küvet falanda var ben şampuanını saraçoğlunun sitesinden aldım canım deterjanımıda ordan aldım
Deletedmom133 Elwing6 kare bir bez ben minik el bezi gibi havlular dan aldım kullanıilı oluyor at omzuna üstün pislenmesin 😀
Gulsen1989 Elwing6 bende 4 5 çekmeceli şifonyer almadığı düşünüyordum ilkten. Sonra da dedim az büyüyünce asmalık kıyafeti olacak bir daha dolap almak zorunda kalicam. En iyisi başta dolap aliyim 4 5 yaşına kadar götürür sonra beğendiği bişey alırız. Bizde kiradayiz odalar küçücük 🤣🙈
Krispiim16 Elwing6 bizde öyle düşündük canım paket halinde olanlardan aldım çünkü dolabım yok çocuğa beşik alacaktım arabası puseti zaten masraf yapacaktım eşimde uğraşma alalım isterse yatmasın odasında eşyaları durur orda dedi sana kolaylık olur dedi 😂
Krispiim16 Elwing6 İstanbul kanz bebeden aldım canım bizzat gidip görerek aldım 😌 Büyüyen beşik 4 kapılı gardrop Şifonyer Bebek arabası Puseti Çantası Sebep beşik yatak 2 beşiğin tekstil ürünleri Kanguru Yürüteç Cibinlikleri hepsi dahil 5600 tl verdim
Tugbasss Elwing6 valla en güzeli bende 12. Haftamda başladım çok da güzel ilerliyorum. Milletin ağzı durmuyor zaten sanki onların parasıyla alıyoruz en sinir olduğum şey ya kanayan yarama tuz bastın 🙈 tam gaz devam et canım elin neye gidiyorsa al millet demeleriyle kalsın 😛
Arbie Elwing6 ilk oğlumda prima kullanmıştım gene primayla devam edicem 😊bende kendim dike söke öğrendim kursa gitmedim😍
Tubakrts Bez stoklayabilirsin. Yenidoğan şampuan tırnak makası bebek yağı fırça gibi şeyleri alabilirsin. Beyaz çıtçıtlı badilerden alabilirsin onlardan bol bol lazım oluyor. Küvetini yıkama setlerini alabilrsin. Bebek arabasını alabilirsin. Unisex hastane çıkışı alabilirsin aklıma gelenler bunlar canım