karamella_ Kızlar doktorum bugün baktı açılman yok dedi ve uyardı orayı cuma yatış dedi suniyle başlatırız diyor açılma olması için neler yaptınız hiç açılması olmayıp suni alıp açılma oldumu çok mu uzun sürer
PapatiA karamella_ eyvah eyvah suni berbat hurma ve yürüyüş yap eğilerek yeri temizle plates topu varsa zıpla duşta masaj yap ne bilim açılma kendinden olmazsa zor oluyor ya
tugceural karamella_ 41. Haftaya kadar bekleniyor normalde bir risk olmadığı sürece neden cumaya gün verdi acaba kaçıncı doğumunuz
tugceural PapatiA yani bu suni sancı bünyeden bünyeye değişiyor insanları korkutmamak lazım sizin bünyenizle bir başkasının bünyesi acı eşiği aynı değil 😇
Nihan87 Suni sancıyla doğurdum oğlumu, 9.5ta bağladılar 1.5ta doğdu. Benim de hiç sancım açılmam yoktu kanala bile girmemişti. Gözünüzü korkutmayın herkesinki başka bir deneyim tabi ama benim için hiç kötü bir deneyim olmamıştı.
karamella_ @twinboymama yok canım gelecek gibi değil dedi doktor ilk gebeliğimde de suni almıştım çok zordu
twinboymama karamella_ gelecek gibi değil dedi bu tamamen safsata. siz bilirsiniz tabii sizin kararınız ama hiç doğum belirtisi yokken bir günde her sey oluverebiliyor. ben de gittim hiçbir doğum habercisi yoktu ne açılma ne bebeğin konumu. 41.haftada kendisi doğdu zaten. vakti saati vardır yani 39. haftadasınız daha 41-42lere kadar vakti var bence
karamella_ @PapatiA suni sancıyı biliyorum ilk gebeliğimde suniyle doğum yaptım onda ama 2 cm açıklığım vardı bunda hiç yok
karamella_ @Nihan87 suni sancıyı biliyorum canım sabah 8 de aldım 3 de doğurmuştum ilk bebeğimi ama onda 2 cm açıklık vardı bunda hiç olmadığı için gözümü korkutuyor çok zorlarsa diye ilk doğumum da baya çektim sancı ☹️
karamella_ @tugceural 2.ci doğumun olacak inşallah ilkinde kordon doladı diye suni almıştım bunda çok şükür bi sıkıntı yok ama yukarda baya bebek gelecek gibi değil bugün uyaralım orayı dedi cuma görüşelim olmazsa suniyle başlatalım dedi
karamella_ @twinboymama inşallah kendi sancımla doğururum öyle istiyorum kabul etmeyeceğim zaten kısmet bakalım