QueenBahar_ Sibel_72 inşallah oğlun olur benim 2 kızım vardı arkası erkek oldu rabbim Sanada nasip etsin ben 5 buçuk aylık gebeyim sen kaç sin Bide ne gibi belirtilerin var Nasıl geçiyor gebelik 🥰
Sibel_72 QueenBahar_ hep uyku hali 11 haftalığım başka da geceleri midem bulanıyor çok fazla yok kendım hamile kaldığımdan beri kız hissediyorum ilk ultrason fotolarına hep kız dendı şimdi oğlan bilmiyorum
inciefe Sibel_72 benim de hep uyku hali halsizlik yorgunluk mide bulantısı tiksinti geceleri de kusma. Kız belirtileri mi bunlar ?
babymom2026 Elamomy kalp atışı duyulunca atın demiştin bana ondan attım 6. haftada bebek gözükmemişti o yüzden şimdi attım. Şimdi 12. haftayı mı beklemem gerekiyor ? Yukarıdaki arkadaşta 8 haftalıkmış ona vajinal ise kız yazmışsınız ama anlayamadım bu işi
babymom2026 Elamomy Bana doktor 2 hafta sonra gel dedigi icin 8e denk geldi olsun ya 12 de bakarsınız artık ☺️
Elamomy babymom2026 kiz gibi ama ben bu haftalar yanilma haftasi diye bakmam Hevesin var diye yaziyorum bunuda anladigim kadariyla 12 haftanda bakayim canim Net güzel bi resmi olsun inşallah