Ben bu ay baya ümitliydim çünkü vücudumda bariz değişimler mevcuttu.Göğüs uçlarım dikleşmişti ve hassasiyet vardı, sağ kasık ağırlıklı batmalarım vardı, beyaz akıntım oldu, su gibi şeffaf akıntım oldu, asla tokluk hissetmiyorum tıka basa yesem bile yarım saat bi saat sonra acıkıyorum, vücut ısım ara ara yükseliyor, bir kaç gün sırt ve bel ağrısı ile uyandım.
Bütün bunlar umudumu o kadar artırdı ki sanki içimde bir canlı büyümeye başlıyor gibi hissetmiştim sürekli karnımı okşayarak onunla konuşuyordum.
Yumurta çatlama döneminden itibaren 11.günde iki tane test yaptım (predictor early ve freely) aşırı aşırı silik çıkmıştı.Artık emin olmuştuk eşimle.Gün boyu yememe içmeme oturup kalkma her şeye sürekli dikkat ettik.Ama sonraki gün iki tane awox tssti yaptım ikiside negatif çıktı.ilk drarla yapmadığım için negatif çıkmıştır diye ümit ettim korksam bile.Ama bugün tekrar ilk idrarla hem awox hem predictor early yaptım maalesef ikiside negatif.Ağlamaktan başım ağrıyor.Bu sefer olacağına dair büyük umudum ve beklentim vardı.Çünkü vücudumda gariplikler hissetmiştim.Eşimin yüzüne bakamıyorum.O kadar sevinmiş ve mutlu olmuştu ki gelip gidip karnımı öpüp kızım diyerek onunla konuşuyordu.Ne diyeyim hayırlısı olsun.Aranızda yine umudunu yitirenler, bu ay da bekleyip istediğine kavuşamayanlar var biliyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun bizi en yakın zamanda hayırlı sağlıklı bir şekilde müjdelesin