miniminibiri Kızlar yeni yeni doktorlar gelmiş hiç tanımıyorum serhat altınkayaya gidiyordum ama randevu bulamadım 2 hafta sonra a gitmem lazım. Önerebileceğiniz doktor var mı randevu alayım
Cerenvebebisi miniminibiri eren can güleryüz tavsiye ederim çok güler yüzlü bi doktor gayet bilgi veriyor başından sağmıyor
Cerenvebebisi tugceural 18 eylül perşembe günü aksam polikliniği içim randevusu var mhrs den bakabilirsin istersen
miniminibiri tugceural Rose_07 Cerenvebebisi Teşekkür ederim en fazla 2 kere daha muayeneye giderim diye düşünüyorum bunlardan birini seçeyim başından saçmayan bir doktor arıyorum bebeğe düzgünce baksın sorularıma cevap versin
miniminibiri Cerenvebebisi Aşırı iyi bir doktor bugün ilk defa gittm çok güleryüzlü herşeyi açıklayan çok iyi bir doktor şansıma haftaya yine randevu buldum yine gidicem
baby0707 Srphll1 bazi doktorlar almiyormus ben oyle duydum kac kisiden ama ben ertugrul yilmaz a gidiyorum hic oyle bi problem yasamadik esimde giriyor
esraaka Ahmet ilker beye de gidebilirsiniz sezaryen doğumumu kendisi gerçekleştirmişti . Çok kibar bir doktor insana insan gibi davranıyor. Ben kendisinden çok memnun kaldım aklınızda bulunsun