winnie_the_pooh Kızlar prilamı hergün içen var mı? Gece yatmadan iki tane içiyorum her gün. İçmezsem bulantı kusma vs. Çok kötü geçiyor günüm ama vicdanen rahat hissetmiyorum zararı olacak diye. 😕 siz kullandınız mı? 13+4 teyim. 7. Haftadan beri kullanıyorum
Eylulaytiss winnie_the_pooh bende öyle yapıyordum bir sıkıntı olmadi bende gece iki tane içip yatıyordum ama istersen sabah bir akşam bir iç
sevdegun34 winnie_the_pooh ben beş ay kullandım hiçbir sıkıntı olmadı doktor da kullanabilirsin yavaş yavaş azaltırsın sonra bir anda geçer demişti öyle de oldu
[silindi] winnie_the_pooh ben günde 4 tane içiyordum. 2 gece yatmadan diğer 2sini gün içinde öğle akşam.
[silindi] lotusflowers ben günde 4 tane içiyordum. 2 gece yatmadan diğer 2sini gün içinde öğle akşam. doktor onaylı kullanıyordum bu şekilde. Bir sıkıntı yaşamadım. 4e kadar kullanabilirsin demişti
1kovakizi 15.haftaya kadar yatmadan hep 2 tane içerdim artık 1e düşürdüm ama hiç içmezsem de olmuyor.Dün doktoruma sordum hala içiyorum bi zararı var mı diye hayır yok prilam da bir vitamin takviyesidir dedi içiniz rahat olsun
gizemozel22 İlk 4 ay her gece 2 tane içiyordum yatmadan. Ben kötü olursam bebeğim de kötü olur, böyle düşünüyorum. Bu ilaçlar hamileler için tasarlanmış, doktorum da böyle söyledi. O yüzden gönlüm rahattı
Ebru0 Bende acaba bu. İlaç bağımlı gibi yapar mı diye düşünmeye başladım. Yani icmedigimizde bulantı son aylara kadar sürer mi 😭 yoksa geçiyormu bu bulantılar. Gecsede bıraksak şu ilacı. Kusma yüzünden folik asitte içemiyorum. Folik asit sanki daha çok midemibulandiriyor
HavvaM0806_ winnie_the_pooh ben 16 haftaya kadar kullandım zararı olsa doktor vermez canım için rahat olsun