Cerentoprak valla bacım ilk aylar bende hiç kilo almamıştım oh ne güzel elbiselerim vs oluyordu.. 2. trimester döneminde iştahım bi açıldı bi açıldı sanki böyle bomboş odanın kapakları açıldı gibi tıka basa doldurdum 😅😅 25 kg aldım pişman mıyım hayır değilim, hamilelikte kilo berekettir bir daha böyle ne zaman yiyeceğim ömrüm diyet yapmakla kilo takıntımla geçti diyip bu benim fırsatım dedim ve yedim durdum. Şimdi son 15. günümdeyim iştahım kapandı eskisi gibi yiyemiyorum bebeğimde gayet güzel kiloda. Evet hamileliğin son zamanında sağdan sola dönmem için on saat geçiyor, vücudum ağırlaştı çatlaklarım aldı başını gidiyor ama en önemlisi vücudumu hala çok seviyorum. Beni ben yapan, beni “anne” yapan, şu tüm hamilelik sürecimde yaşadığım iyi kötü her şeyi vücuduma ilmek ilmek işleyip kalp ritmi gibi çıkan tüm izlerimi seviyorum. Sanki onlar benim 9 ay boyunca hissettiğim mutluluğum, hüznüm, heyecanım, hevesim, üzüntüm her şeyim.. Demek istediğim asla sağlığınızı etkilemediği sürece kilonuzu dert etmeyin alınır da verilir de önemli olan sizin ve bebeğinizin sağlığı mutluluğu..