busra58344 Merhaba arkadaşlar ben ilk doğumumu 2023 ocakta yaptım travmatik oldu şehir hastanesinde yaptım hiç açılmam yokken 10 saat suni sancı çektim açılma iki cm oldu öylece üç gün bekletirlerdi beni sonra eşim konuştu sezeryana aldılar sonrasındada geceleri koridorlar kapkaranlık hemşireleri bulamamıştı annem sabaha kadar velhasıl oraya bir daha gitmek istemiyorum ama şöyle bi durum var bu sefer doğumumda eşim yanımda kalacak mecbur çünkü gurbetteyim ve kimsem yok devlet hastanesinde kalacak başka refakatçim yoksa izin veriyorlar mı buna😔
Deletedmom_247 busra58344 Medova’da çok güzel. Hem hastane hem doktorlar. Orayı da düşünebilirsiniz isterseniz.
Beequeen Devlette refakatçin durumunu bilmiyorum. Haziran ayında Medicana’da sezaryen doğum yaptım, doğumum güzel geçti, doktorumdan da memnun kaldım. Çabucak da toparlandım.
S-nur1 Ben özel Büyükşehir de olacağım Allah nasip ederse inşallah güzel geçer olan arkadaşlarım var ebelerinden hemşirelerinden çok memnun kalmışlar benimki sezeryan doğum olacak