ezgali 39+2 günlük hamileyim. Dün nstde sancı Vs çıkmadı. Nişan da gelmedi henüz. Fakat bu sabah itibariyle adet sancısı gibi bir sancı duyuyorum, kalçam ağrıyor. Bu bir belirti olabilir mi?
SevgibiR ezgali noldu noldu geçti mi ağrın cnm benim de dün gece ile ağrım vardı ama geçti sabah😹 adet ağrısı sol kasik ağrısı ama yok şimdi
Mervenin ezgali düzenli 10 dk bir onlan sancı doğm başladığna işaretmil bu 10 dk git gide düşermiş 5 dk da bir 3 dk da bir gibi
Gamzeemrmrt İlla nişan gelcek dıyede bir kanun yok. Canım en kesın sonuc. Dkları takıp etmen ne kadar surede baslıyo gelıyo gıdıyo en ıyı si o bnce
ezgali Gamzeemrmrt çok teşekkür ederim takip ediyorum ama daha çok sabit bir adet sancısı gibi. Gelip gitmiyor. Ağırlaşırsa hastaneye giderim artık
ezgali SevgibiR şuan duruldu 🙄 Kendi gelmez ise cuma günü suni sancı ile doğumu başlatabilir gibi doktorum, suyum azalıyormuş çünkü. O yüzden dilerim kendi sancımla gelir cumaya kalmadan 🤷♀️
SevgibiR Mervenin evet öyle diyorlar 😹 bnm de var sancim ama hafif geliyo doğum değildir bnmki düzensiz 38 im bnde
SevgibiR ezgali inş ya suni almadan sezeryan olmadan dogsunlar😸 akşam rüyamda ikizlerim olmuş bı kız bı oglan biri sezeryan olmuş öteki normal 😹 bide neydi o biri köfteye benziyordu haha
SevgibiR Mervenin bncede yalnci olabilir şiddetli olduğu zmn giderim dra😹 eşim dün gece gidelim istersen dio hee gidelim de açılma fln diye baksinlar bana durduk yere başıma iş
Semracan Bende aynı 39+4 yetim geçen hafta Cuma nişan geldi ama hala tık yok bu gece biraz sancım oldu adet agrısı gibi gündüzde bi kaç kez oldu şimdi inceden bi sızı halinde ilk olunca insan nasıl bişey oldugunuda bilmiyor 🙄
Mahza Semracan ben de suan 39+6 Dayım. Geçen Cuma nişanım geldi ama sarı renkliydi kanlı değildi. Şimdi de hafif adet agrısı gibi agrım var. Doktor 1 Mart son gün dedi. Suni sancı da olsa giricem artık çünkü beklemek çok sıkıcı.
cemre- Canım doğum belirtisi 3 şekilde olurmuş. 1. Avuç dolusu ya da belirgin şekilde su gelmesi. Hemen acile gidilmeli 2. Nişan (kan , kahverengi leke ) hemen acile 3. Sancıların düzenli ve şiddetli olması (10 dk da 1 ya da 5 dk da 1 olunca hastaneye gitmek ) tabi endişelenirsendaha erken de gidebilirsin. Ama buradaki maksat sancıların çoğunu hastanede çekmek yerine evde çekmek daha iyi olur . Ama riskli bir durum varsa beklemeden acile gitmek lazım . Özellikle ilk gebeliklerde endişe korku çok olduğu için erken gitmekte fayda var . Doğum belirtisi olarak Bu üç durumdan yalnızca biri olabilir . Hepsinin olması gerekmez . Kiminde su ,kiminde nişan kiminde sancıyla başlar .