Neboss Hamraa proxedd plus ilaç olarak bunu araştırabilirsin, doğal yöntemlerde çok fazla keçiboynuzu özü kabak çekirdeği muz havuç bunlarda gayet etkili
Esra-4151 Projede Plus eşimin ileri hızı çok düşüktü 4 ay sonra hamile kaldım düşük yaptım sonrada hiç kullanmadı korunmayı bıraktıktan 3 ay sonra kaldım biz takviyeden memnun kaldık
Bsrb Esra-4151 çok geçmiş olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza aldırsın inşallah Eşimde kullandı 3 ay değerleri çok yüksekti sonra bende rahim filmi çekildim öbür ay hamile kaldım ama bende düşük yaptım maalesef kalbi attıktan 1 hafta sonra durmuş.
Esra-4151 Bsrb bende aynı şekilde duyduk 1 hafta sonra durdu bende kürtaj sonrası regenesis max kullandım hamile kalınca doktor bıraktırdı sadede folik asit başlattı
Ebruas Bsrb beeo da çok güzel bi marka biz eğriçayır kullandık. Benimde eşimde sprem şekil bozukluğu ve ileri hareket azdı o sebeple kullanmıştık
Bsrb Esra-4151 acaba kürtajdan ne kadar sonra gebe kaldınız? Ben daha hormon ve genetik testler yaptırmadım.
Bsrb Arı sütü de hem bağışıklık içinde çok iyi geliyor ama bunlar alerjik ürün, alerjiniz olmazsa baya faydalı
Esra-4151 Bsrb ben hormon testi yaptırdım hamile kalmadan 1 ay önce doktor prolaktin değerim yüksek çıkınca bu değerle hamile kalman zorlaşır dedi troidlerimde yüksekti ama ilaç kullanmadan kaldım bende beklemiyordum
Ebruas Hamraa günde bir çay kaşığı her sabah eşim kullandı. Beeo markasının migroslarda caruffour da falan bulabilirsiniz. Eğriçayır markasını ben online sitesindem sipariş vermiştim.