Svvl0000 Dört gündür el ve ayak içlerimde kaşıntı var cumartesi acile gittim bişey yok dedi karaciğer enzimine baktı dünde kadın doğuma gittim kolestaz yok bişeyin yok cildiyeye git diyor başına gelen bar mı nolur cevap verin çok kötüyüm
ppmerlina Svvl0000 bitanem değerlerine bakılıp temiz denildiyse için rahat olsun. Benim de ara ara kaşınıyor bazen psikolojik gibi geliyor bana böyle dakikalarca kaşımak zorunda hissediyorum kendimi. Öyle olunca duş alabiliyorsan bi duş al, güzelce kremlen, elinin ayağının altına kaşınan bölgelerine hafif hafif kolonya sür
kurkmantosuzmadonna Svvl0000 ekşi şeyler tüketiyor musun bu aralar canım ? Benim çok ekşi şeyler yediğim zaman kaşınıyor avuçlarım.
dedimolabilirrr Svvl0000 bennn yaşadım kolastazmış ama acilde kan almalarına rağmen bilemediler 🤔 dahiliyeye gittim ultrasonla vs detaylı baktı kanlarını detaylı aldı kolastaz olmuşum o yüzden lütfen dahiliyeye git
Svvl0000 ppmerlina yediğim bişey dokunuyor olabilir mi peki yani şeker böyle bişey mi yapar mı acaba doktor uyuz mu oldun yoksa dedi ama başka hiçbir yerimde en ufak kaşıntı yok sadece el ve ayak tabanlarımda evdeki diğer kimsede de bişey yok
ppmerlina Svvl0000 valla benim babam senelerdir şeker hastası ben şekeri yükselince kaşıntı yaşadığını hiç görmedim. Muayeneye gidince senden kan almıyorlar mı
ppmerlina Svvl0000 yediğin bir şeyin dokunması daha mantıklı bence aşkım düşün bakalım her gün ne yiyorsun
Svvl0000 ppmerlina aldılar aklıma o geldi son çare dün hiçbirşeyim yoktu geçmişti yaş pasta yedim gece birden başladı ve hala devam ediyor bende şeker böyle bişey yapar mı acaba dedim
ppmerlina Svvl0000 zannetmiyorum bitanem pastanın içerisindeki bir madde kaşındırmış olabilir ama direkt şekerin kendisi kaşındırma yapmaz mesela şeker çok susatır, terletir, çok sık tuvalete çıkartır, yersin yersin doymazsın, aç kalınca elin titrer
Svvl0000 kurkmantosuzmadonna salata yapıyorum içinde limon oluyor olabilir mi bilmiyorum onada ara vereyim ozaman
Svvl0000 ppmerlina vallahi anlamadım çok zor bişeymiş hiç başıma gelmemişti devlette randevu yok özel cildiyeye gideyim olmadı dayanılmıcak seviyede çünkü
Svvl0000 dedimolabilirrr ay gerçekten mi acildeki doktorda devletteki kadın doğumda kolestazın yok daha haftan erken hem internetten bakıp gelme gibi şeyler söylediler 18 haftalığım
dedimolabilirrr Svvl0000 yani genelde 24den sonra çıkıyormuş gerçekten haftan erken ama hiç belli olmaz hafife alınacak bir durum değil sen dahiliyeye git cildiyelik bir durum değil. Benim 37. Haftamdan sonra çıkmıştı bin şükür acil sezeryana alındım erken haftalarda çıksaydı da ilaçla müdahale ediliyormuş ama suan ikinci gebelik daha risk durumundayım 3 hafta da bir düzenli enzimlerime bakıyorlar gece geç saatte hiçbirşey yemiyorum abur çubuk vs tamamen çıktı hayatımdan gibi gibi🥲
dedimolabilirrr Svvl0000 deli gibi kaşınıyordu ellerim ayaklarım sadece gece oturup ağlıyordum artık acile gittim gerizekalılar uyuz kremi verip gönderdiler 😂 yok o da işe yaramadı dedim ne olacaksa olsun beni hastaneye yatırsınlar böcek vs bişey soktu o zaman durmadan kaşınıyor çünkü başka hiçbir belirtim yoktu