ynzl Günaydın kızlarr ☀️ Hastane çantalarınız hazır mı? Deneyimli anneler, en çok işinize yarayan “iyi ki yanıma almışım” dediğiniz şey neydi? 💐
Gokturkmom_ ynzl Sezaryen doğumsa kesinlikle emzirme yastığı önerim 🙂↔️ gerek evde gerekse hastanede kurtardı beni
Senamstf ynzl birkaç tane pijama koyun bence. Ben bi tane normal takım bi beyaz takım bide gecelik koymuştum ama kan boşaltımı yaptıklarında normal takımım kan oldu depend olmasına rağmen ve hep sütüm aktığı için sırılsıklam olmuştum. Beyazı da yine kan olur diye hemen giyemedim keşke bir takım daha fazla koysaydım dedim. Bir de bizim hastanede sarılık olmaması için hemşireler mama takviyesini şırınga ile yaptılar kendileri her emzirme sonrası gelip mama veriyordu ama eğer onlar vermeyecekse biberon da kullanmak istemezseniz eczaneden 20lik şırınga bulundurabilirsiniz. Ben hastaneden çıkarken ev için de istemiştim bir süre emzirme sonrası öyle devam ettim. Doymadığını düşündüğüm zamanlarda da sağdığım sütü peşine şırınga ile verdim şükür hiç sarılık olmadan atlattık süreci
demirrleydi_ ynzl kesinlikle kurtarıcım olan slikon göğüs ucu ilkinde bebeğim tutamadı ebe kullanmam gerektiğini söyledi ikinci gebelik ilk aldığım şey o oldu ne yara oldu nede bebeğim aç kaldı
Elovee Kulak tıkacı valla gelen giden yüzünden uyumakta o kadar zorlandim ki bildigin bayiliyordum yine de gelen giden devam ediyordu. En son taktım kulakligi uyudum valla gelen gelmis giden gitmis cokta umrumda olmadi dkkdkdkkdld
ynzl Elovee Aaa hastane çantası önerilerinde ilk kez duyduğum bir şey oldu 😂 Gerçekten akla gelmeyecek bir şeymiş 🌸🌸
ynzl Gokturkmom_ Valize ekleyeceğim son 1-2 parça eşyadan sonra emzirme yastığımı da hemen üstüne koyacağım, unutmamam lazım 🥹
Gokturkmom_ ynzl Kesinlikle , inan çözünmeden bebeği emzirmeye getiriyorlar ve insan vücudunu bile çekemiyor o olmasa zor emzirirdim 🥹
ynzl staRmama depend koydum ama göğüs ucu koymadım hatta almadım da 🥹 kalkan almıştım onu koydum sadece. Tutturmak için mi iyi oluyor yoksa yara olmasın diye mi?
Senamstf staRmama silikon göğüs ucunu nasıl sabit tutuyorsunuz acaba benim göğüslerim hep yara oldu silikon göğüs ucu aldım ama çocuk emerken hep kaydı her yeri süt oldu 🙈
staRmama ynzl hem tutturmak için hem de hiç yara olmamıştı gogus ucum küçüktü tutamamıstı şimdi gayet iyi ama yine ikinciyi onunla emzirecegim çok rahat ettim milletinki kanarken benimkinde en ufak yara yoktu
bbety staRmama göğsün bütün koyu renkli kısmını aldığı için göğüs ucu şart değil diye okumuştum internetten ama cidden şart oluyor mu 37 haftadayım Ben de almadım hiç öyle bir şey. Benim göğüs ucum uyarılmadığında sütyen içindeyken içe göçük oluyor dokununca dışarı çıkıyor tutamaz mı Öyle olunca
Mervee09 staRmama Daha sonra birakmasi zor oluyo mu peki benmde ikinci dogumum olucak lansinohun aldm valla yanimda bulunsun diye gerekrse kullanicam ilk dogumumda tutamadi bebegm memeyi cok ugrasmistk
HaticeArCi staRmama canım hangisi bu koruyucu olanlardan mi meme ucu şeklinde. Listeye alalım ya onemli.
staRmama bbety hayır kesinlikle alınmalı benim ucum vardı biraz küçükte olsa emebilirdi ama hiçbir şekilde tutamadı aç kaldı sıkıp çay kaşığı ile veriyorduk sonra birden aklıma geldi eşime aldırdım hemen ama iş işten geçti sarılık olmuştu bile.. tecrubesizlik ben herkese tavsiye ediyorum bazıları kötü bir şey gibi davranıyor ama her açıdan iyi hem yara olmasını engelliyor hem istediği gibi emiyor. 4 aylıkken de kendi kendine bıraktı direkt gogusumu tutmaya başladı
Azemmoms staRmama hangi marka aldınız ? Benim göğüs ucun ikiside içe batık ilk çocuğumda elektronik pompa kullandım 6 ayda sütüm kesildi şimdi emzirmek istiyorum tekrar 2. Gebeliğim
Gokturkmom_ staRmama bbety Wee baby bebeğimin ağzına kocaman geliyordu Mamajoo marka hem ince hem yapışıyor düşmüyor öneririm kesinlikle 😊
staRmama Mervee09 inanır mısın onla emsin diye ne çabalar sarfettim ısırıyordu çünkü çok acıyordu 😂 ama kendi kendine bıraktı işte 4 aylıktı
Mervee09 staRmama Ne biliyim zor oluyo biraktrmasi diyolarda ondan sordm neyse deneyimlicez artk teşekkür ederm🙏