[silindi] Kızlar dün bebetime , bugün de freeley silik pozitif çıktı. İkisinn birden yalancı pozitif verme ihtimali beni bulmaz değil mi ? Göğüs hassasiyeti ve kasık ağrısı dışında belirtim yok
Deletedmom_247 [silindi] canım ikisinide denedim ikiside çokça yalancı pozitif versi ek olarak artımed ve saçma sapan gebelik testleri. inşallah vardır sizin tabii. Siz yine de böyle alabiliyorsanız awox marka test alın alamıyorsanız da zaten tarih çok yakın regl gününüzde gidip kan verebilirsiniz. Rabbim gönlünüzden geçenleri nasip etsin inşallah
Mariam2 [silindi] bence poztif çünkü frelay başka yerde gördüm bu kadar nen yalancı vermiyor ama bebe time bundan biraz koyu yalancı gördüm
egl [silindi] bende öyle oldu. Hamilesin ilk zamanlarında öyle oluryor adet dönemini bekle olmasan test yap ben öyle yaptım hamile çıktım 6 hastalıkla uyumlu dedi sonra
[silindi] egl bat 4 ü. Pazartesiye kadar dayanıp pazartesi kan vereym diyorum. Kimyasal yaşamıştım geçen ay. Nasip artık teşekkür ederim😍
[silindi] Deletedmom_247 yaşadığım yerde neredeyse tüm eczanelerde bunlar var. İnternetten sipariş etsem gelesiye günüm geçecek zaten. Eşim de bekleyelm garanti olsun pazartesi kan ver dedi. Öyle yapacağız sanırım. Teşekkür ederim😊
greenofbroccoli [silindi] Bende freeley ile yapmıştım galiba, regl olmam gereken 1. günün akşamı bundan da silik çizgi görmüştüm, ertesi gün sabah ilk idrarla kaset yapıp onda da silik gördüm, kanla netleştirdim 😂 inşallah vardır sende de 🥹