Hurem76 Deletedmom_808 Kız ismi olarak Zehra Zeynep Fatma Hiç eskimeyen isimler popüler olaranlarda var Lina Meva Ahsen Mira Meva Asel …
lee_ann Deletedmom_808 kızımın adı Buğlem Ada şuan tekrar hamileyim cinsiyet belli değil henüz ama aklımda olan kız isimler Liya-Lilya-Lidya-Aden-Almila var ama suan sadece internete görüp ve beğendiklerim bunlar videolarda görüp kaydettim anlamları da çok güzel erkek isim olarak aklımda güzel bulduklarım Ali Ahlas - Zeyd Malik ve göktuğ var henüz bakmadım isimlere ama kız olursa kesinlikle üsten birini koyarım kız hissediyorum zaten 🥹 ha bide Vera ismi vardı kızlara çok koyulan isim o da kulağıma hoş geldi
Nur482482 Duru, Ada, Bade modası geçmeyen fix isimler Ayçıl, Ayliz, Eliz, Talya yeni nesil ama çok duyulmayan hoş isimler Alya, Arya, Asya, İnci, Gökçe, Defne herrrr yerde gördüğüm artık bıktığım isimler Başka da gelmedi aklıma🥲 Bende Talya Ada ile Talya Duru arasında kararsızım🙃
ABusraaaa Kızıma Hafsa koyacam Allah nasip ederse ❤️ İlk kızımın adı Meva’ydı. Ama aklımda kalan diğer isimler Ahsen ,Hüma, İsra
Mombloggg Bir kızım var adı Bukre esimle lise yillarinda okudugumuz bir kitaptan esinlenmistik seher vakti anlamini tasiyor birde guzel olan guzellik de deniyor 🌸
Anneyim6 Mombloggg bukre kitabını bende okumuştum o zamanlar kızım olsa ismini bukre katacağım demiştim hatta 🥲🥹
Havin49_ lim1oata valla cnm senin yerimde olsam iki isim koymak tek isim daha iyi Sena gayet şık ve sade bi isim
denizmanzarasi Deletedmom_808 Larin, Lina, Sude, Esil, Bensu, Ecem, Adelya, Almina, Adel, Hafsa, Elis, Elmira, Hazel, Alya, Alisa 🩷 Kerem, Aybars, Ömer, Ahlas, Burak, Berk, Barlas, Alp 🩵
Serde55 MNGsy Duru çok hoş bir isim normalde. Ama ablasının farklı bir ismi varken bu bebeğinize bu kadar popüler bir isim koymak uyumlu değil gibi. Kardeşler arasında eşitlik önemli