Neva_aydn samaa_ benimde bat bugün gelen giden yok pazar günü test yaptım negatif çıktı şuan karnımın alt bölgesinde ağrı var akıntı yok kasık ağrısı az var zaten akıntı olmadığı için olduğunu düşünmüyorum 11ne randevu aldım gidicem bakicam ne vae ne yok
Mariam2 samaa_ belki vardır ben dün negatif gördüm bugün aşırı silik var kasete ama yanilama da olabilir
Neva_aydn samaa_ benim göğüsüm iki haftadır ağrıyor hala agriuor karımda böyle ağırlık gibi ağrı var o kadar arada bir kasıklarıma ağrı giriyor
samaa_ Mariam2 yarin regli beklicem malesef iyi dusunuyorum nedense erken gebelik testleri hormon 10mlu olunca pozitif cikariyor belkide bizde 10 dan asagidir ama gebelik var gostermiyor boyle dusunuyorum regl sonrasi belli olur ☺️
samaa_ Neva_aydn erken hamilelikte bir taraf agriyo ama hamilelik ve adet belirtileri ayni oldugundan ayirt etmek zor. Insallah vardir🥺 ben ama yarin regl olucam gibi hissediyorum
Neva_aydn samaa_ inşallah vardır ya kanı görünceye kadar ümidini yitirme benim içimdeki his de bı var diyor bı yok diyor anlamadım inşallah vardır