Nevagibi Haber bekleyen kızlarım çok üzgünüm tek tek etiket yapamadım.. olmadı silik bile çıkmadı, çok üzgünüm zaten korkudan yatamamıştım bile.. sonuç negatif
[silindi] Nevagibi yaaaa 😔 bu aya nasip değilmiş diyelim. Lütfen üzülme olur mu? Bu işler bizim planladığımız istediğimiz anda olmuyor sadece bu ay zamanı değilmiş o kadar. 🤲🏻🌸
samaa_ Nevagibi off bende de ayni sekilde😭ama uzulme senin daha bir kac gunun var benim regl yarin🤣ben umutsuz vakayim
kacamazzz Nevagibi yaa hayırlısı olsun inşallah yinede hemen üzülme daha adet günümüze var belki geç döllenmedir Allah en doğru zamanda versin inşallah 🙏🏻
kacamazzz samaa_ canım acaba seninkide geç döllenme olabilir mi burda birkaç kişi adete kadar negatif görüp adetten sonra pozitif görmüş inşallah seninkide öyle olur olmazsa bile üzülme her şeyde bir hayır vardır sağlıklı sıhhatli bir şekilde en hayırlı zamanda hamile olursun inşallah 🙏🏻
birerkekannesi__ Nevagibi 9-10 ay bu durumu yaşadım her ay ağladım daha regl olunca hiç ummadığım anda nasip oldu çok şükür🤭 Rabbim seni de hayırlı zamanda sevindirsin inşallah
mehmetsaki Nevagibi üzülmeyin bi dahakine nasip olur biiznillah stresten uzak durmaya bakın Rabbime sığının🤲🤲🤲
devriminmujdesi Nevagibi bende aynı şekilde negatif çıktı.. belirtilerim çok fazlaydı testlere inanasım gelmiyor ama piyasadaki en iyi markayla yaptım bugün yine negatif daha zorlamanın bir mantığı yok sanırım
[silindi] Nevagibi canım regli olana kadar bekle. Biz zaten ne geliyosa başımıza bekleyememekten geliyo ben de test yaptım ama işte anlaşılmıyo pozitif mi negatif mi iyice ambale oldu kafam burada
Lovebaby27 Nevagibi dün pembe kırmızı çok çok akıntı geldi çok sevindim yerleşme diye 1 gün geçti reglm dedim geç döllenme olabilir mi test yaptım negatif 🥺
[silindi] Lovebaby27 canım yerleşmede kırmızı gelmez diyorlar genelde hep kahverengi pembe diye okudum 😢
Lovebaby27 [silindi] [silindi] bilmiyorum 2 yıldır bu süreç beni çok yıprattı zaten Regl da olmadım testim aşırı aşırı silikleşti şimdi ama inanmıyorum
[silindi] Lovebaby27 canım bi süre test yapma benim de şimdi silik çıktı iki gündür bugün açık kahverengi leke geldi büyük ihtimal adet olacağım