gamzeli04_ evet oldum canım 2 buçuk ay oluyor doğum dan 1 hafta önce anestezi onay için kan verdim sonrasında gün verildi ben kendi doktorumu istediğim için sonuçtan 2 gün sonra oldum sezeryan çünkü ameliyathane de başka doktor olacağını söyledi doktor o yüzden kendi doktorumun olduğu günü seçtim hastane olarak memnun kaldım hemşireler falan iyidi anne ve bebek konusunda çok hassaslar ve kesin kuralları var küçük çocuk ziyareti kesinlikle yasak kapıda durmasına bile izin vermiyorlar kızımdan ayrı kaldım iki gün devlet tarafından belirlenen iki gün kuralı var yani iki gece yatış oluyor güne iki sefer ziyaretçi oluyor refakatçi olarak bir kadın isteniyor bu kural sezeryan için normal doğumda erkek kalabiliyor sezeryan iğnesinden korkma ben yapılırken acısını hissetmedim sonrasında üç dört gün bel ağrısı oluyor ama geçiyor sonra dikişler içinde 10 sonra kendi doktoruna gidip aldırıyorsun bu kadar şimdiden rabbim yardımcın olsun fazla heyecan yapma sakin ol en önemlisi herşeyin geçeceğini bilmen ve sakin olman odalar iki hastalık onada fazla takılma odalar büyük bu şekil aklına takılan başka şey varsa sorabilirsin 😘