halime1997 Hanımlar merhaba 28 yaşındayım 1 oğlum var şuan 2. Hamileyim benim yaşımda olup tüplerini bağlatan oldu mu 2 çocukla konuyu kapatmak istiyorum Allah olmayana versin inşallah diyorum 🥹
Sultankut halime1997 yaşınız çok genç ondan dolayı yapmayabilirler hem de belki bilginiz vardır tüpleri bağlatmak fıtratı değiştirmek olduğu için dinen uygun değil. Spiral neden düşünmüyorsunuz ☺️
Gullu1094 halime1997 yaştan dolayı baglatmiyorlar canım bende sordum ben şuan 25 yaşındayım 3 cu çocuğum ve doktum baglayamam dedi 35 den snrasini bağlayabiliyorlarmis
Ceyda015 halime1997 bende 28 yaşındayım 3 bebeğimi mi 10 gün önce aldım kucagıma ve tüpleri bağlattım
YuvarlanamayanPaanda Sultankut güzel bir detay vermişsinz teşekkür ederim hastalık gibi zorunluluk varsa olabiliyor ama keyfi bağlatmak uygun değil ☺️
YuvarlanamayanPaanda halime1997 özelde olacaksan bağlarlar ama devlette 4. Bebek yada 35 yaş üstü diyor bende 27 yım doğumda 28 olacagım ama benim 4. Szeryanımı o yüzden hemen kendielri dedi bğlayalım diye kabul ettiö bende
Ceyda015 YuvarlanamayanPaanda bende devlette 3. Yü sezeryanla doğum yaptım ve yaşım 28 bagladı doktorum belkide doktordan doktora değişiyor dediğiniz
YuvarlanamayanPaanda Ceyda015 şaşırdım doktordan doktora değil canım direk yasak 35 yaş bekliyorlar herhangı bir sıkıntın sorunun varmıydı senin sebep sunacagın
Ceyda015 YuvarlanamayanPaanda hayır yoktu 3 . Sezeryandı doktoruma dedim bağlatmak istiyorum diye eşinle kararlaştır imzasıyla bağlarız dedi bağladı
YuvarlanamayanPaanda Ceyda015 çok iyiymiş valla burda öyle bişi yok d ben 3. De sordım yok 4 olması gerekiyor dediler direk