Senbibak Kızlar asla nefes alıp doyamıyorum. 20 haftalığız ıkı gecedir uykum bölük . Ara da da burnum kanıyor yani şöyle 1 ay önce bir kanama oldu. Bir de 2-3 gündür var . Doktorum a şimdi mesaj attım müsait olunca döner sanırım . Bu durumu yaşayan var mı ? Nasıl rahatladınız ?
yyssmmnn Senbibak bendede oluyor 34haftalık oldum bazen cama koşuyorum resmen sankı boğuyolar benı nefees alamıyorum
Merveoz Senbibak 39. Haftama giricem bendede var hala geceleri oluyo genelde hortum gibi nefes alıyorm
Srfn11 Senbibak diger haftalarda dhada artiyor ztn 24 e gel karnin birden gerilip buyuor o zmn dha sknti oluyor buna doktorun yapabilcegi pek bsy yok canimmm dogurana kdr cekicez 😫😫😫😫 1 haftadir ne uyku kaldi ne bsy 🤧🤧
Senbibak Merveoz Sblbrt yyssmmnn Lami_18 Merveoz kızlar peki burun kanaması da oluyor mu e nası çare buluyorsunuz
Huzur20 Lami_18 Bende 34 haftaligim gerçekten artık zor oluyo ağızdan nefes alıp vermeye alıştım sanırım bebeğimiz kaç kilo acaba
Sblbrt Senbibak evet bende de oluyor normalmiş hamilelikte damarlar inceliyormuş kan basıncı yükseldiğinden burunda hassas olduğu için kanıyormuş canım😊
Merveoz Senbibak benim bi kere kanadı burnum . Valla çare bulamıyorum ama kaya tuzunu su ile karıştrp burnunuza çekin diyolr
Srfn11 Senbibak hemde cok kotu yandik saga donuyorm olmuo sola donuorm olmuo sirt ustu ztn asla yatamam mafolduk ya🤧🤧🤧
Sbnmkls Senbibak canım nefes alma Senbibak canım burun bandı kullanıyorum o kadar rahat ettirdi ki anlatamam. Bi dene istersen belki sende de işe yarar 👍🏻
snms Senbibak aşırı olmadıkça kanama normalmis 34 hafta olacagız bizde artık nefes alamıyorum cünkü ayaklarıyla baskı yapıyor göğsümün altına 🙍🏻♀️ Hepimizin genel sorunu sanırım 😏
DlstM Kan hacmindeki artıktan norml burunda şişme vs burnunuzu iki yandan biraz sıkkn başınızı geriye vererek
Salmanc Senbibak ben bunun için kulak burun boğaza gittim normal olduğunu hamilelikte burun etlerinin şiştiğini sızıntı kanamalar yaptığını dönemsel kaşıntılar olabileceğini söyledi
Senbibak Salmanc ben kuzenime yazdım o da KBB de doktor ama ne kendi doktorum ne o dönmedi yoğunlar herhalde 😂
snms Huzur20 canım benim doktorum izne cıkmıs aslında kontrol günümüz bir hafta geçiyor 31+0 da 1900 dü şuanki kilosunu bilmiyorum şuan 33+5iz