ageuy1-2 Annekuzusu123 Bende şimdi 34+4 üm 24 Eylül evlilik yıldönümümüz o zaman 37+5 oluyor her halükarda sezeryan olacak o tarihte olsa çok mu erken kararsızım
nihalclgc ageuy1-2 o bebeğin gelişimine göre değişir kimi bebekte sorun olmaz kimisinde erken kabul edilir
mehmetsaki ageuy1-2 bebeğin kilosu gelişimi etkili olacaktır büyük ihtimalle benm oğlanda 36-37.haftalarda nişan geldiği için mecburen sezeryanla olmuştu kilosu azdı ama şimdide kızımı bekliyoruz bakalım o ne zaman gelecek
Annekuzusu123 ageuy1-2 erken biraz ya sanki bende öyle istiyordum da dedi 38in içinde alalım yazık dedi bende kabul ettim 38+1 de yada 38+3 de alacak
Meralinmucizesi Kakulelipasta son 39 41 haftaya ama ne zmn gelir belli değil normal olacağı için son iki gündür kasılmaların başladı yavaştan Allah hayırlısını versin inşallah
mehmetsaki Meralinmucizesi amin 🥲sancılar sık sık gelmeye başladı mı doğum başlamış demektir elinizden geldiğince sancıları evde çekmeye çalışın eğerki bi risk felan yoksa tabi hani suyun ya da nişan gelmesi gibi Rabbim yar ve yardımcınız olsun🤲🤲🤲
mehmetsaki hulya4627 maşallah Rabbim hayırla sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin yar ve yardımcınız olsun🥲🥲🤲
mehmetsaki Kakulelipasta 94 gün geçmiyor gibi geliyor ama korku stres heyecan var dua edelim birbirimize 🤲🤲🤲
Ddmm 2-bebegisteyenanne Kakulelipasta Benim de son 32 ama hala sezeryan yâda normal doğum mu belli değil belirsizlik beni yoruyor doktor da normal hersey diyor ama içimden bi ses sezeryan olacak diyor. 35+3 teyim ne zaman belli olur acaba 🤔