mucizebebegimmm mehmetsaki merhaba, bu sabah doğum yaptım. Şükür ikimizde iyiyiz. Ben gaz çıkarmaya çalışıyorum, ağrılarım var biraz vs, bugüne şükür 🙏🏻 🥰
mehmetsaki mucizebebegimmm maşallah hayırlı olsun 🤲Rabbim yar ve yardımcınız olsun dikkat edin kendinize yinede sezeryanla doğum oldu değil mi
Eda_dnz56 mucizebebegimmm 4 gün olmuş yazalı en son 1 gün kaldı demiştin ne yaptın doğum gerçekleşti mi nasılsın herşey yolunda mı 🥰
Yasek mehmetsaki evet oldu çok şükür , 3 Eylül de saat on da hastaneye gittik sabah 6 gibi doğdu , çok zor bir doğum oldu malesef , bebeğin kordonu kısaymış çok zorladı beni
mehmetsaki Yasek ikinizin durumu da iyiyse ve normal doğum yaptıysan buna da şükür geçer biiznillah 😊hayırlı olsun 🥲
Yasek mehmetsaki çok şükür ikimiş de iyiyiz , benim dikişlerim var ve malesef hemeroid oluştu ama inşallah onlar da geçecek 🥰
bsr_1905 sibelzullu sizin bebekte küçükmüş Allah nasip ederse doğduğunda aralarında 2 yaş 3 ay falan olacak bizimkilerin arasında iki bebekle nasıl olacak bilmiyorum bir yanım mutlu bir yanım huzursuz