Sevdeyilmaz Kakulelipasta tam tarihe göre son 36 🥹 falat sezeryan olacağım 34+5 teyim bebeğim 1 hafta önde gidiyor kilo boy olarak 2 hafta sonra ben 37 haftalıkken bebeğim 38 haftalık olacak sizce daha fazla bekletir mi yoksa 2 hafta sonra bebek 38. Haftasındayken alır mı
nur97 Nrslbkc ben iyi hissediyordum ama sıcakların tekrar gelmesiyle yorulunca nefes almakta zorlanır oldum, onun dışında günlük işlerimde vs zorlanmıyorum şükür uyku çok az uyuyorum ve sürekli uyanıyorum hiç bir yerde rahat edemiyorum
meteniinannesi Kakulelipasta Ben sanki dün 99 olduk ikili sayılara düştük diye seviniyorken 68 olmuşum ne ara geçti anlamadım😂
Burcutku Son 8🤲ama hiç gelesi yok nasıl olacak bilmiyorum çok stresli günler 🌸💕 sağlıcakla gelsinler inşallah🥰
Eliffbaby Burcutku son 8 benim de 🥹 yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek pek belirti yok aşağı indiğini hissediyorum baya hareketler orada alt karında da ufak ufak regl ağrıları olup geçiyor
Aler 38+5 ve az önce mükemmel bi sancı kasılma geldi sanırım minik erkeğim yakın zamanda bizimle kavuşacak 🥰 duanızı esirgemeyin lütfen