Deletedmom_8793 dün sizinle konuştuktan hemen sonra genel cerrahiye gittim abdomen üst ultrason çekildi Bulgular
Karaciger boyutlari normaldir. Parankim ekojenitesi grade I steatoz lehine artmistir. Intraparankimal solid ya da kistik noduler lezyon izlenmemistir.
Safra kesesi normal lokalizasyonda ve buyukluktedir. Intra - ekstrahepatik safra yollari ve vaskuler yapilar dogaldir.
Dalak normal lokalizasyon ve buyukluktedir. Parankim ekojenitesi dogaldir.
Her iki bobrek normal lokalizasyonda olup konturlari, buyuklugu, parankim kalinliklari normaldir.Her iki bobrek parankim ekojenitesi normaldir. Toplayici sisteme ait dilatasyon izlenmemistir.
Pankreas ve orta hat vaskuler, lenfatik yapilar degerlendirilebildigi kadariyla dogaldir.
Batin icinde serbest sivi saptanmamistir.
Mesane dolumu homojendir. Duvar kalinligi tabiidir.
Uterus erken postpartum donem ile uyumlu belirgin buyuk ve heterojen gorunumdedir. Bilateral adneksiyel lojlarda gross patoloji saptanmamistir. taş görmüyorum dedi ama bu sabah yine inanılmaz bi mide ağrısı yumruk gibi bişey göğsümün ortasında vücutta kaşıntı ve döküntü mevcut acaba ultrasonu yapan doktor taşları görmedi mi diyorum yani bu kadar belirti olup şaka gibi