rabia14_ 16 haftada hissetmeye başladım şuan 17 haftaligim ama 2 gündür hareket hissetmiyorum karnım da da ağrı var sizce sebebi ne olabilir
valeriaa_ rabia14_ biz bilemeyiz canm bence bi dr git hareketlerini hissetmediğini söyle muayene edip baksınlar
Cinarsaitinannesi rabia14_ bu haftalarda düzenli hareket olmaz şekerli bişeyler yiyip takip edin yine ve ağrının sebebi gaz değilse bir doktora gidin
Gzdenr34 rabia14_ bende de öyle olmuştu o haftalarda hissedememiştim hastaneye gidemiyorsan sabah erkenden sağlık ocağına git, manuel aletle kalp atışını dinliyorlar en azından için rahat etsin
Briahll rabia14_ o haftalarda her gün hissetmezsin zaten canım. Ben de o haftalarda birkaç gün hissetmediğim oluyordu 20 yada 21. Haftadan sonra her gün hissetmeye başladım. Ağrı nasıl Bi ağrı dinlenince geçiyorsa sorun yok diyorlar genelde.
Kabiyra00 rabia14_ ayni seyi yadadim. İlk hareketleri 13-14 haftalikken hissetmiştim. Sonrasında 1 hafta 10 gün falan net hissedemedim. Sonrasında düzene bindi hareketleri
Esma006 rabia14_ nerden baksan Kac saat uyuyorlarmis bebekler canım ağrıyı bileemedim o haftalarda hergun hissetmen imkansız çikolata vs ye soluna yat derim ağrı için de acile git bence