lalenur Aysmail cnm ben ovulasyon testi kullanarak 2.ayda hamile kaldim isimi riske atmamak icin adet bitiminden 3 4 gun sonra yapmaya basladim ilk idrar ile yapilmiyor aksam 4 ten sonra da yapilmiyor diye biliyorum ve yapmadan 1 2 saat once sivi alimini azaltman gerekiyor cift cizgiyi gorunce 24 36 saat sonra yumurta catliyor
Tugbakaya Aysmail kuzum ben ovulasyon testi yaptıgım aylarda hamile kalmadım bıraktıktan sonra kaldım bu testler sürekli düşünmeyi stres yapmayı da sağlıyor rahat ol hiç düşünme
smls19 merhaba ben ovulasyon testi ile gebe kaldım püf noktası aslında senin altın günlerini değerlendirmen yumurtlamayı görünce o gün de dahil 5 gün ilişkiye gir canım ben ilk denemem de oldu Çok şükür🙏🏻 Rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsin inşallah
Beyra0212 smls19 5 gün Ardarda Mı ilişki oldu. Ara verip mi. Hani 2 gün boş 1 gün dolu. Yöntemi yapıyorlar ya ? Merak ettim. Sağlıkla kucağınıza alın insallh
Aysmail lalenur çift çizgiyi gördüğüm gün imkanım olmazsa ertesi gün girsem ilişkiye Eşim şehirler arası çalışıyor ogun evde olmazsa ertesi gün gebelik mümkün olurmu çift çizgiyi görsem Çok istiyorum bebeğimin olmasını :(
lalenur Defnenaz ben gittigidiyordan almistim 32 lira filandi aldigim zaman yaninda gebelik testi filan da var
smls19 Beyra0212 Hayır ara vermiyorsunuz canımm 5 gün devamlı ilişki oluyor ❤️ Amin canım inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
smls19 Aysmail Canım iki çizgi de koyu olcak şimdi hani test her gün çift çizgi çıkıyor ama t çizgisi yumurtlama günü kalın oluyor kuzum
lalenur Aysmail cift cizgiden sonra 24 36 saat icinde yumurta catliyor diye biliyorum cnm neden olmasin yumurta catlamamis olabilir rabbim ol derse her turlu olur insallah hemencecik olur seninde yavrun😘😘