Ebruas _nejla_ yumurtlamadan 10 11 gün sonra koyu çıkarsa hamile olabilirsiniz bence benim erken çıkmasının sebebi regl bitişinin ertesi günü ovulasyon günümdü.
BuketKrnn [silindi] balım ben 10 gün geciktim, 2 gün önce de gebelik testi yaptım hiçbir şey çıkmadı. Bugün elimde Ovülasyon var diye Ovülasyon yaptım bu şekilde çıktı
_nejla_ BuketKrnn eger ovulasyonla gercekten ogreniliyorsa suan var gibi gozukuyor gebelik. Gec dollenme olmus olabilir belkide. Yeniden kan verin bence 10 gun gecikme cok iyi pcos filan yoksa insallah guzel haberler alirsiniz 🥰
BuketKrnn _nejla_ pcos teşhisi konmadı, yumurtalıklarım ve yumurta rezervim iyiydi. Hsg çekildim temiz çıktı. 🥹
BuketKrnn [silindi] ay çok heyecanlı. Bu gece ve yarın sabah gebelik testi yaparım artık varsa kesin çıkar diye düşünüyorum 🥹 ayrıca ne olur ne olmaz bu akşamı da değerlendiririm 😂😂
_nejla_ BuketKrnn o zaman kesin gebelik vardir kan testi verin bence guzel düşünün moralinizi bozmayin 🤗
[silindi] BuketKrnn regline kadar var ? Bende 3 gün kala silik çıkmaya başladı. 2 gün kala beta 23.08 çıktı🥹
BuketKrnn [silindi] aşkım bugün gecikmemin 10. Günü, ilk gebeliğimi de 10 gün gecikmeyle öğrenmiştim 11. Gün betam 59 tarzı bir şey çıkmıştı
_nejla_ etiketleme nasil yapiliyor bilmiyorum kizlar birdaha Lh test yaptim düne gore bir tik daha koyu cikti sizce birsey varmidir bi yanim olsun dio bir yanim korkuyo arada kaldim