seweyt Deleted33000 Şubat ayında bizde olduk tam aekiz ay çektik hala da cekiyoz çok kotu uyuzdur ayyy Allah yardımcınız olsun
Deleted33000 seweyt sekiz ay mı kız nasıl dayandın o kaşıntıya çözüm bulamadınız mi peki ne eğin varmiydi o da oldu mu
seweyt Deleted33000 valla vucudun artık hepsi yara bere içinde oldu üç yaş oğlumun ayak altı koltuk altı karnı falan artık dayanma ak hale gekdik
Fuunndaaa Deleted33000 bendede geçen sene kaşıntı başladı o zaman hamilelik sürecindeydim uyuz sandım doktor baktı göğüs kafesinde başlar genelde dedi orda yoktu kaşıntım ilaç ve krem verdi kurdeşen dedi
Deleted33000 Fuunndaaa bende perşembe gideceğim doktora bende de karaciğer yağlanması çıktı onun için gideceğim belki de ondandır
Deleted33000 seweyt bı doktora gideyim bakalım bende hem kolesterol hemde karaciğer yağlanması çıktı belkide ondandir
Zumruduanka160 Deleted33000 kolestaz olabilir kafanıza göre krem filan kullanmayın doktora gitmeniz lazım. Karaciğer enzimlerinize bakılmalı el ve ayaklarda varda kaşıntı özellikle
Deleted33000 Zumruduanka160 karaciğer değerlerim alt ast yüksek randevum Perşembe günü gideceğim ama akşamki kaşıntıya dayanamadım artık