EmellC Hanımlar kocaeli sehir hastanesinde önerebiliceğiniz bilgili güleryüzlü merhametli bir doktor var mı?
Smyye1B EmellC Ayşe Seda Daryal Balcı hanım efendiyi ben çok beğenmiştim ilgili ve insan kendini güzel ifade edebiliyor yanında ılımlı.
Sonyaazz EmellC Hamile değilim henüz ama Burçin öğretmenlere gidiyorum memnunum ama gebelikte gidenlerde memnun diye duydum hep
EmellC Smyye1B bende ona randevu almıştım zaten de daha 2hafta var randevu gününe yine de sormak istedim. Teşekkür ederim :)
Mor-kelebek Smyye1B nilüfer hanım nasıl acaba biliyor musunuz? Bu sefer ona aldım bende inşallah iyidir
[silindi] EmellC doktorunuzla görüştünüz mü? Nasıl biri benim ilk gebeliğimde iyi bi doktora gitmek istiyorum memnun musunuz?
EmellC Sonyaazz ben hiç görmedim adını o kadar doktor var mesela randevu alırken ama şehir hastanesinde adını hiç görmedim tekrar bakıcam
Sonyaazz EmellC randevu bulmak zor oluyor çünkü dolu hep genelde bende arkadaş var hastane de ona aldırıyorum genelde
endlesslove1 Hastane çalışanı bana Emine bihter gündoğduyu önermişti kendi yakınlarımı da ona gönderiyorum demişti