2cocuk2kopek Rusapolat Elele elektrikli aldım 29 gün oldu doğum yapalı tam bir kurtarıcı kendi sallandıkça gazını bile rahat çıkarıyor
Elif3419 Rusapolat evet kullanılıyor kardeşim yeğenime kullandı çok memnunlardı uzun süre kullandılar
mavideniz9696 Rusapolat manuel kesinlikle. Bebeğin gelişimi için manuel olan doğru olan. Kendi sallananları bebeklerin çoğu sevmiyor çok az kullanıyor
2boysmotherr Tivitininannesi yok canım biz trendyoldan kendi satıcısından aldık biz e bebekte markalara bakıp sorduk kanz joie filan vardı bize elele mantıklı geldi bakalım severde kullanır inşallah🙏🏻
Seymabyrm Rusapolat mağazadan gidip birebir görerek aldım, linki yok maalesef. Nakitte 8000 e geldi instagramı var ama adıda bizimbebekk 💕
Zeyelif Rusapolat Valla bi süre sonra kırıldığını veya taşımadığını falan okudum. Şahane bütçesi olan biri değilim rahatlıkla aldım diyemicem ama bazı şeylerden kıstım ve orjinalini aldım rabbim sağlıcakla kullanmayı nasip etsin
Baklavaseverim Rusapolat manuel vardı sonra elelee otomatik aldım şu an çok işime yarıyor bebeğim 5 aylık