Huzurunsesi3 Ftm_75 1 kız Ftm_75 teşekkür ediyorum fark etmiyor sağlıklı olsunda hayırlı evlat olsun kızımda oğlumda var çok şükür
nazvarisli Huzurunsesi3 Bugün 12. Haftamdayım bende doktora 12+4 de gideceğim ama söylemiyorlarmış devlet hastanesi ne kadar doğru bilemiyorum özel de söylemezse boşuna gitmiş olacağım
Huzurunsesi3 nazvarisli hence 13 hafta net olsun özele git kessin söyler 10. Gün ücretsiz oluyor tekrar gidersiniz bakalım aynı şekilde cinsiyeti aynı söylüyor mu ben öyle yapicam
Huzurunsesi3 Bende 2 tarama testini yaptırdım sonuçlar 15 güne çıkar dediler 15 gün sonra gideceğim özele devlet yine söylemezse bana söyleyen denk gelmiyo tersliyorlar ama hastanede konuştuğum kadınlara 12 haftada söyleyen varmış
begumm01 Huzurunsesi3 Bende özele gidiyorum ama 16. haftaya kadar bekleyin derim net olması için çünkü en iyi o zaman anlıyorlarmış
4567788 Huzurunsesi3 ben çok iyi anlıyorum demedim (sanki) dedim benzetme yaptım tatlıda da kız derler.
Dmlirmak gulnaars Buda erkeğe benziyor keselerinden çok belli kız kesesi genelde yuvarlak olur bu şekilli 😍
gulnaars Dmlirmak ay inşAllah erkektir🩵🥰🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 evde 2 kızım var. Keşke Allah 1 erkek kardeş nasip etsin kızlarıma🥰🙏🏻