gzeminn Mrblar kizlar ! 33+4 haftalik hamileyim karnim bugun serlesip biyerde toplaniyor hareketleri normal ama sizce doktora gitmelimiyim ?
Lmnakdnc gzeminn 34+5 im doktorum günde 10 kereye kadar normal dedi sıklığı artarsa ağrısı artarsa gel dedi
sraleyna gzeminn aynısını yaşıyorum 30+5 gün içerisinde takip et magnezyum ve su alımına dikkat et 🌺🌺
Raabissh gzeminn bende 32+3 deyim geçen hafta 2gün boyunca sertleşme oldu doktorum doğuma hazırlık kasılmaları olduğunu söyledi nstde de bişey çıkmadı zaten
gzeminn deryakrgz ara ara yapiyor. Su 2 ltr yakin icmisimdir hergun bir soda iciyorm . 7 gibi magnezyumumu ictim 😭
deryakrgz gzeminn doktorum bana su az içtiğin içinde öyle oluyordur dedi. O yüzden sordum. Ama bu aralar normal. Sadece ne sıklıkla oluyor onu takip et.
Lmnakdnc gzeminn ben henüz nstye bağlanmadım doktorum izinde kasılmalarımda düzenli değil diye yalancıdır diye düşünüp bi rahatlık var üstümde 🫣 ama 10 civarı rahat hissediyorum gün içerisinde daha az oluyo gece artıyor
Lmnakdnc gzeminn gerçek kasılmalar düzenli geliyormuş yarım saatte bir 20 dkda bir gibi o şekilde bi kendini takip et bakalım süreside kısalır ama düzensiz olursa korkma kafanda soru işareti olursa da geciktirmeden doktora git canım 🌸