kubrazeyd Kızlar 7+0 ım bugün Dr a gıttım üzüm gebelik dedı. Bebek görünmüyor ve kalp atışı yokmuş ? Dış gebeliğe göre biraz riskliymıs anladığım kadarıyla yaşayan var mı acaba ??
melisax16 kubrazeyd ne yaptınız acaba benimde bugün 6. Farklı doktor kontrol etti Mol gebelik şüphesiyle araştırma hastanesine sevk edildi kürtaj için 7+2 haftalık şuqn
Merfur kubrazeyd evet yaşadım o kadar berbat bişey ki Rabbim kimseye yaşatmasın bana sürekli sağlıksız gebelik dediler ama son ana kadar bunu söylemediler 15 haftaya kadar gitti kusmaktan içim çıkıyordu artık zehirlemek üzereydi
merve3531 kubrazeyd Durumunuz nedir acaba? Aynı şeyden mol gebelikten kürtaj oldum bende bu gün diğerlerine göre riski daha fazlaymış tanı konduğunda alınması gerekir diye düşünüyorum gün geçtikçe büyüyormuş içerideki tanecikler. Umarım sizin öyle değildir gönlünüzce olsun inşallah.
kubrazeyd Aysima51 22 bin küsürdü bugün ıkı gün sonra tekrar bakalım dedı ama kese çok karışık üzüm tanecıklı gıbı dedı. Bu değere bebegınde kalp atışınızda duyulması lazım dedı