vascenceloss aysenur711 maşallah çok sevindim Allah bir daha böyle şeyler yaşatmasın. ameliyat ücreti ne kadardı peki?
aysenur711 vascenceloss amin inşallah canım allah herkese şifa versin. Sağlık sigortamız vardı ama ordan 20bin gibi ücret kesmişler
vascenceloss aysenur711 tamamlayıcı sağlık sigortası mıydı, bizde var ama özel sebep olduğu için karşılamayabilir demişler
aysenur711 vascenceloss aynen canım allianz tamamlayıcı var ama hiç öyle bişe demediler , yeni yaptırmadıysanız eğer bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum. Karşılayıp karşılamadığını zaten ameliyat öncesinde söylüyorlar onay çıkmadan yapmıyorlar aslında
aysenur711 vascenceloss karşılar bence hiç korkunuz olmasın ameliyat da zor değil , şimdiden çok geçmiş olsun Allah en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin🌸
emosduygos summmmm merhaba varikosel ameliyatından sonra mi gebe kaldınız acaba ameliyattan ne kadar süre sonra oluştu gebelik
summmmm emosduygos 3 ay sonra ben o ay rahim filmi cekildim yani ameliyatın mı filmin mi etkisi bilemiyorum