Kukoss [silindi] sanirsam 10 uzerini gosterdigi icin cikmis sizinde iki gunde bi kan vererek yukselise bakabilirsiniz :) hayirla saglikla ilerlesin
[silindi] Cimcime30 çok teşekkür ederimmm çok mutluyum Allahım bekleyen isteyen herkese nasipte etsin inşallah ❤️🥰
[silindi] minaaa20 çok teşekkür ederim inşallah Allahım sana ve bekleyen herkese nasip etsin inşallah ❤️🥰
[silindi] Lovebaby27 Allahım en hayırlı zamanda bu haberi almayı sanada nasip etsin inşallah inşallah❤️🥰
ppmerlina [silindi] ayy ben 30 ile öğrenmiştim sen 23 ile öğrenmişsin bayaa erken fark etmişsin hayırlısı olsun bitanem 🌸🤲🏼❤️❤️
Tomriscvn [silindi] Ay canım hayırlı olsun ovülasyon testi yapmıştın değil mi piki pikden bir gün önceyi değerlendirmiştin diye hatırlıyorum tutmuş çok sevindim 😍
[silindi] Tomriscvn çok teşekkür ederimm🥰 evettt ben pikten 1 gün öncesini ve piki değerlendirdim. Çatlamayı değerlendirememiş üzülmüştüm. 🥹
Tomriscvn [silindi] Benimde bu ay 2 gün pik 1 gün çatlama oldu ilk piki ve çatlamayı değerlendirdim 2.gün piki değerlendirmedim inşallah benimde tutar 🤲🏻😀