gkms suan 18 haftalığım 5 haftadan beri kullanıyorum bende kol ve karından yapıyordum topaklanma ve morarma çok fazla oluyor yeni yeni çözüyorum nerelere vuracağımı sadece karın diye bişey yok 3 bölgeyede vurabilirsin birde enox çok yakıyor ya opsapar alın yada aksparin bunlar daha iyi geldi ilk etapta az adet yazdırın vucudunuza deneyin bazılarının iğnesi ince bazıları içeriği daha çok yakıyor vucudunuza uygunu bulup öyle çoklu adet yazdırın bana aksparin iyi geldi iğnesi çok ince bacakta dış tarafı poponun bitim hizası yani orası morarmıyor karın kısmının yan ve alt kısımlar az morarıyor ama göbek deliği üst kısımda karın kasları oldugu için hem deri altında dağılmıyor hemfe morarma çok oluyor kolunda dış taraf omuza doğru deneyin aşağı dirsek kısmına doğru olan yerlerde çok morarıyor vurunca ovalamayın kolonyayla bastırın sonrasında da buz uygulayın 5 dkk bende ilk etapta kol ve karın günde 2 kez yapıyordum yer kalmayınca bacağada başlafım hergün farklı yerlere vurunca diğer yerler dinleniyor ama morarma melesef oluyormuş bu ilaçta