Seval392 rbiaabll bendede gwbelik şekerğ var insilün kullanıyorum 34. Haftadan sonra sana yatış veririz bir günlük şekerine takip ederiz dediler ama doğum için şehir hastanesine tönlendirdiler şimdiden takipli olun dedi şehir hastanesine doğumda neden gelmedin demeainlee dşye ama doğum için şunu şu zmanada alırız demediler daha erkenden alma ihtimalleri varmıymış korktum şimdi bak ben zaten bebek için çok tedirginim 30 haftalık gebeyim
rbiaabll Seval392 ben de şekerimi öğrendiğimden beri şehir hastanesine gidiyorum. Dahiliye ve perinatoloji takip ediyor. Bana da 38 e kadar alırız bebeği dediler. Ama her gittiğimde farklı bir doktor görüyorum. Kiminin düşüncesi o yönde. Çarşamba günü gittiğimde yatış yapılır diye hazırlıklı gittim 37+4 dü. Bu sefer de pazartesi gel dedi 38 +2 olduğumda.
rbiaabll Seval392 dikkat edebiliyor musunuz yediğiniz içtiğinize ? İlk 1 ay çok dikkat ettim ben ama doğum yaklaşınca kendime engel olamaz oldum
Seval392 rbiaabll şu zamanlat evet tatlı canım çekiyosa fiyetisyen ne diyosa onu yapıyorum yürüuüş bol su çok küçük küçük yiyorum ama şekeri düşük seviyede tutmaya çalışıyorum ama doğuma yakın ne olur bilemrm
rbiaabll Seval392 ilk doğumum normal. Bunda da önceliği normale verirler sanırım. Sorduğumda doktor öncelik normal olmazsa başka yöntemler denenir dedi. Büyük bir belirsizlik var 🤷
Nurseda_ozkan21 rbiaabll bende Bilkent’te perinataoloji takip liyim beni de 37 de yatıracaklar önce sunni sancı verecekler direk sezeryana anlamak yok dedi doktor üstelik benm hem şeker hem tansiyon var
rbiaabll Nurseda_ozkan21 aaa aa sizi daha erken alacaklarmış doğum için. Hayırlısı olsun, sağlıkla gelsin inşallah. Haftasından ilerde mi bebeğiniz de 37. haftada alacaklar
Nurseda_ozkan21 rbiaabll evet hemde çok ilerde 18-20 gün kadar şu an muhtemelen 39.haftsda ultrason da
tugba-0619 rbiaabll merhaba evet yaptım normal doğum oldu süreç biraz uzadı bebiş küçük olduğu için ama kurtuldm çok şükür
rbiaabll tugba-0619 çok geçmiş olsun. Ben de 2 gün önce doğum yaptım ama inanılamaz kötü ve uzun bir süreç yaşadım. Sizin nasıldı doğum süreciniz
tugba-0619 rbiaabll sizede geçmiş olsun bende sizin gibi uzun ve kötüydü çok zorlandım siz normal mi yaptiniz
rbiaabll tugba-0619 evet normaldi. Hiç açılmam yoktu, fitille başladılar. 20 saati geçti sanırım doğum yapmam. 7cm e kadar falan zorlanmadan geldim ama 7cm den sonra doğumun başlaması 3,5 saat sürdü ve kabus gibiydi. Doktorlar çok acımasızdı.
tugba-0619 rbiaabll aynı şeyleri Yaşamışız benimde 20 saat sürdü doğurmamla birlikte ilk fitille başlatıp son 10 saatte de arada suni verdiler dogurmadan 1 saat önce suyumu patlattılar ama çok zordu doguruyorm sandım 1 saat sonra da sık sancılar eşliğnde doğurdum ama artık kacacaktm o kadar çok alttan muayene ettilerki
rbiaabll Rbs06 deneyimledikten sonra bende öyle düşünüyorum. Özel haricinde perinatoloji bulmak da zor, mecbur kaldım ben.