Buse0600 Kızlar belirgin olan artımed erken gebelik daha silik olan days doctors erken gebelik sizce gebelik var mı adetime 3 4 gün var
Deletedmom_7156 Buse0600 kan ver bence var çünkü ben kızımıda şimdiki hamileliğimide böyle ince bi çizgiyle ögrendim Allah Gönlüne göre versin inşallah 🤍🙏
oglussannesiiii Artımedin yalancı pozitiflik verdiğini biliyorum ama days doctoru bilmiyorum bence kan verin bi❤️
oglussannesiiii Buse0600 artımedten dilim yandı benim days doctor kullanmadım o yüzden onu bilmiyorum ama days doctorda çok güvenilir olduğunu söylemiyorlar sen en kesin kan testi ver canım
oglussannesiiii Buse0600 hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏 ❤️
Feyyzaa Buse0600 hayırlı olsun ❤️❤️❤️ bende şimdi yaptım bakar mısın daha 8.9 gün var reglee 
Buse0600 Feyyzaa ay bilmiyorum ama var gibi benim ilk yaptığım sabah flaşla baktım k kadar yoktu aynı böyle yarın sabah tekrarla ya da kan ver ama adetine daha var bekleyebilirsen 3 4 gün belle benim adetim 2 3 gün sonraydı ondan çıktı