Adelimm Senis cinsiyetimiz daha belli değil ama kızım olursa Adel koymayı düşünüyorum Allah nasip ederse 🙂
Snmscl Canım benim kızımın adı Melek Sima tavsiye ederim onun dışında Elif Meva-Elif Sare-Erva Betül-Zeynep Ümame-Semina-Alya Dua-Amine-Beril-Eslem Buse ...
cevriyetoy Snmscl canım benim kızım asel olcak ismi nasipse😊 onun yanında ekstra mislina. Esila. Erva. Hiranur. Beril. Minel
Dilekerdmr cevriyetoy merhaba bende asel ismini beğeniyorum ama internette birçok sitede erkek ismi olarak çıktı 🙄
cevriyetoy Dilekerdmr yok canım ya vallaha tanıdığım kim varsa hep kızlarına koydular asel ismini. Anlamı falan da xok güzel Kuran da da geçiyor cenneti 4 ırmaktan biri olan bal irmağının adıymis.
Busranagme Dilekerdmr bu sene herkes Asel koyuyor . Benım de öğretmenimin kızının ismiydi . Cok eski isimlerden . 😊
HalisEbruoban Dilekerdmr benim ablamın kızı nın adı asel nefes bence cokta güzel hem aselın anlamıda cok güzel cennette akan bal ırmagı anlamı
Mzeynepp Ne kaar değişik isimler var yaa 😃 ben bilindik ve sade bir isim düşünüyorum inşallah. İsim seçmek çok zor