Bebegimgeliyor10 ozge1001 canım elinde varsa akşam 9 gibi birdaha yap Ben 17.15 de yaptığın aynı boyleydi 21.00 da birdaha yaptım kopkoyu oldu 💗🙏🏿
ozge1001 momofmychildren normalde düzenli adet görüyorum uygulamaya göre yarın pik günü heralde yarın falan olacak teşekkür ederim
ozge1001 Bebegimgeliyor10 bende akşam tekrarlamayı düşünüyorum evet var elimde çok teşekkür ederimm 💕
neanladinyurdagul Yok daha olmamis duzenli ayni saatlerde yapin uyarak gorursunuz insallah ayni koyulukta veya 2. Cizgi daha koyu olacak
Bebegimgeliyor10 ozge1001 canım sen bugünü de değerlendir mesela ben 25,26 temmuz pik gördüm 24,25,26,27 değerlendirdim şuan hamileyim birazdan bebeği ve kalp atışını duymaya gidicez inşallah 💗7+0 olduk bugün💗
ozge1001 Bebegimgeliyor10 ay çok sevindim inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bizede nasip olur evet haklısın çatlamadan 2 gün önce çok daha önemli diye duymuştum bi yerde de bizim gibi bekleyen herkese dua edersin sende 💕❤️🥰
Bebegimgeliyor10 ozge1001 gördükçe okudukça ediyorum canım inşallah sende ve bekleyen herkes bu ay hayırlı haberler alır 💗