Sineeeeeeeeemm Kızlaaarrrr doguramiyorum resmen yarın 40 haftalik oluyoruz ve hala dogurmadim kız bebekler erken gelir diyorlardı ama yok benim kızım yerini sevdi galiba siz kaçıncı haftadasiniz
BusraKader Sineeeeeeeeemm bugün kontrol vardı 38+3 um hafta olarak 39 a uyumlu doktor alttan baktı ama açıklık yok 🤦 Perşembe tekrar çağırdı nst de sancı da yok
feri_ Sineeeeeeeeemm benim kızda 38 + 6 da geldi 😅 suni ile alınmak zorunda kaldı ama, yoksa gelmeye hiiiiiiiç niyeti yoktu 😂
acelyaprak Sineeeeeeeeemm 41+1 den selamlar bacım😂 nefes alamıyorum keyfi için son haftamız. Ayrıca kızlar gerçekten inatçı oluyormuş 😂😂
Sineeeeeeeeemm ikiprensannesii_ ben 2. Gebeligimde kendimi hiç dusunemiyom ya zaman geçmiyor diye aglarim heralde
Sineeeeeeeeemm seymanuurr oyy sana 41e kadar cok zor bacim annen iyi dayanmis dicem de bende 40 haftalığim zaten 😂
Reginaphalange1 acelyaprak merhabalar, onceki yorumlarinizda Aytekin hocaya gittiginizi gordum, nasil gecti dogumunuz, benim de 40 haftayi asti da o yuzden soruyorum
_nurrr Sineeeeeeeeemm Benim de bugün 40 hafta oldu. Sabah bi gelecek sandım düzensiz sancılar vardı regl ağrısı gibi ama geri geçti. Keyifleri yerinde içeride demek ki 🥲 Kızlar eskiden erken doğuyorlarmış bence ya şimdi tam tersi bence 😂
Mommysangels Sineeeeeeeeemm İlk kızımı 40 haftalıkta doğurduum suni sancıyla Şimdi 35+6 dayız bakalım bu ne zaman gelecek.. Coook alttan baskı yaşıyorum gecenlerde yalancı sancıda cektim.. sizde de bu durumlar varmıydı bazen diyorum bu erken gelir bu belirtiler var diye ama tabi kendi kendime bu fikirlere varıyorum 🤣 aceba sizde de bunlar oluyormuydu?
ikiprensannesii_ Sineeeeeeeeemm inşallah öle olmaz eşim çabuk geçti diyo sürekli ama bana göre aylar yıllar olmuş
Mucizemyoldaaa_ Sineeeeeeeeemm ben 41 haftalıkken doğmuşum😂 şimdi de kendim yarın 36 haftalık oluyorum