R_busra49 Kızlar 38+5im nstde sancı görünüyor dedi alttan muayene yapıldı sımsıkı açıklık yok dedi şimdi ne yapılması gerekiyor açıklık ne zamn olur benim ne yapmam gerek benimle aynı şeyleri yaşayan var mı süreç nasıl gitti ne zamn doğurdu
irem10_ R_busra49 bende 36+2 de nstde 80-85leri bulan sancım çıktı sancıları ben hissetmiyorum açıklığım da yok. Bilmiyorum nası olacak
BusraKader R_busra49 bende 38+3 um sancida çıkmadı acilmada yok bugün bakıldı Perşembe tekrar çağırdı nst bakacak
zehrasltn R_busra49 bol bol yürüyüş yapım parkeleri elle silin merdiven inip çıkın ki doğumunuz rahat geçsin sağlıkla kucağınıza alın inş 💐
R_busra49 deletedmom43191 nasıl yanı kaç çizgileri çoğunluklu çıktı yani çizelgede baya aşağı yukarı var
akyuz14 R_busra49 bildiğim kadarıyla sancı var açıklık yoksa suni sancı verip normal doğumu deniyorlar suni sancıda da herhangi bir açılma olmuyorsa NST sonucu baz alınarak sezaryen oluyor doktorun ne şekilde yönlendirdi
R_busra49 akyuz14 doktor bişey demedi sen hissediyor musun dedi yok dedim açıklığa baktı sımsıkı dedi bugünlerde gelebilir dedi bakalım
irem10_ R_busra49 R_busra49 32. Haftadan beri nstde sancım çıkıyor 32 de 40lardaydı 34 de 60 36da 80leri gördük çoğalarak gidiyor 🥲ben hissetmiyorum ama kasılmalarım oluyor mesela onları hissediyorum ara ara
R_busra49 irem10_ benim geçen hafta yoktu çok bu hafta baya vardı sabah hissetmiyordum ama şimdi sanki yavaş yavaş sancılar geliyor
R_busra49 deletedmom43191 peki doğum sancısı geldiğinde bebeğin hareketleri nasıl olur şuan benimki baya hareketli ama sancım da var