Bebis25 Kızlar eritrosit 8 lökosit 5 çıkmış. En hızlı nasıl geçirebilirim sırt bel ağrısı yapıyor 😥 acil yardım 😥
Emanetimi_bekliyorum Bebis25 bol bol su için canım doktorlar idrar kültürü de bakıyor ilaç tedavisi ama hep söyledikleri bol su iç çamaşırını temiz tut ütüle idrarını tutma
ylnydgd Sağlık ocağında mı verdiniz testi? Doktora gidip ilaç almanız gerekiyor gebelikte kanallar açık olduğu için böbreğe ulaşması daha hızlı olur. İlerlemesi halinde bebeğe de zarar vermeye başlar Geçmiş olsun
Bebis25 Emanetimi_bekliyorum Beyaz dut suyu kaynatıp için yazmışlar googla da. Günde bir fincan. Onuda yapsam daha çabuk geçirir miyim acaba bilginiz var mi
deryakrgz Bebis25 bunu her doktor önermiyor malesef ki.. Turna yemişi ve kızılcık özü kullanabilirsiniz..
Emanetimi_bekliyorum Bebis25 kuzum bana annem bir kere içirdi ama sanmıyorumondan oldugunu ilacı düzenli kullandım full su tükettim gün boyu su içtim en çok onun etkisi bir de iç çamaşırımı hep kuru tuttum nerdeyse her lavabodan sonra degiştim yüksek dereceye atın kuruduktan sonra ütüleyin
deryakrgz Bebis25 ben 7 haftadan beri uğraşıyorum kuzum 35+5 im hala geçmedi. Senin değerin çok düşük. Bol bol su tüket. Benim lökosit miktarım 85.. Antibiyotik kullanıyorum.
Bebis25 deryakrgz inşallah yükselmez su elimde geziyorum su içmekten biseu yiyemedim resmen midem şişti😥
Bebis25 Emanetimi_bekliyorum Ekstra ekstra dikkat edeceğim inşallah bı hafta on güne atlatmış olurum😥