Ekonomist28- Merhaba, teşekkür ederim. Dilşad hocamı gözüm kapalı tavsiye ederim samimiyeti, ilgisi, anlayışı çok rahatlatıyor. Ben vajinal doğum yapamadım sezaryen doğum yaptım ama doğumhaneyide defalarca görme şansım oldu. Ebeler çok iyiydi bence tek sıkıntı sancı odalarının 2 yataklı olmasıydı. O an yanınıza birinin daha gelme ihtimali düşük olsa da yine de bence olumsuz bir durum. Sezaryen sürecimden, ameliyathane hemşirelerinden ve çalışanlarından çok memnun kaldım. Spinal anestezi ile doğum yaptım anestezi sürecimde iyi geçti. Sonrasında bel ağrım olmadı. 8. kat hemşireleri gerçekten çok iyiydi ve ilgiliydi. Hastane doğum paketi içeriğine internettende bakabilirsiniz ama genel olarak özetleyecek olursam 10 muayene, 10 kontrol hakkı, 5 nst, yapılacak tahlil ve tektikler, normal doğumda 1 gece sezaryende 2 gece, bebeğin ilk kontrolleri aşıları topuk kanı, ilk 28 gün bebeğe ücretsiz muayene ve tahliller, doğum sonrası çekim. Aklıma gelenler bunlar unuttuklarım olabilir hastaneyle iletişime geçerseniz anlatıyorlar.