mavi123_ ylnydgd canım benim çok basit bir dille anlatacağım, senin vücudunun içindeki başka bir vücudun içini gösteren bir cihaz ne kadar zararsız olabilir? Biraz düşün yorumu sana bırakıyorum
1aleynax Parek00 doktor şansıma iyi değil suratsız ağız açtırmıyor kendi doktorum uzun süre izin almış mecbur buna geldim ama köpek gibi ya nefes alıyorum bana diyor niye nefes alıyorsun bu nasıl soru ya 😂😂😂cinsiyet dedim bakıyorum bekle diyor
threebaby_mom 1aleynax benim de aynı artık sıkıldım ya 27 . Haftaya gireceğim detaylıya da girdim hala bir netlik yok şaka gibi 6 tane doktora gittim göstermiyor
1aleynax threebaby_mom bacım senin baya olmuş ya doğuma yaklaşmış kız nerdeyse bu bebekler niye bu kadar inat 😂😂😂
sonbahar_2322 1aleynax Benimki de ya sırtını dönüyor yada bacaklarıyla kapatıyordu her seferinde bişey yapıyordu sonra 19 haftamız da öğrendim kızım Olcanı biraz naz yaptı bebeğim İnşallah öğrenirsin yakın zmnda sağ salim sağlıkla kucağına al inşallah 🙏🏻😊
1aleynax sonbahar_2322 valla bu inat çıktı ya 18 e az kaldı girmeme hala tık yok doktor zamanı ama göstermiyor dedi bacağı hep kapatıyor 😂😂amin inşallah canım Allah cümlemizin çocuklarını sağ Salim kucağına almayı nasip etsin
Birbebisannesi 1aleynax ben 20 de öğrendim detaylıda oda ilk yarım saat göstermedi yürüdüm koştum zıpladım birşey yedim öyle gördük
1aleynax Birbebisannesi onu daha randevu almadım yer bulamam diye de korkuyorum akşam arıcam 182 den alabilirsin demişti doktor inş bulabilirim sıra yoğun oluyormuş çünkü bazısı detaylıda da göstermezmiş doktor tamamen pozisyon dedi